Alle benodigdheden voor het sportschieten.

LUXARM - Brasschaat - SportBij LUXARM kan u alles aankopen voor sportschieten in Brasschaat en dit zowel op vlak van kleiduifgeweren als kogelbuksen. U kan daarbovenop kiezen uit een ruim assortiment aan pistolen en revolvers.

Dit is greep uit ons gamma aan merken:

  • Browning
  • Winchester
  • Steyr Mannlicher
  • Smith & Wesson-Glock

Wij kiezen al onze wapens op basis van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veiligheid in combinatie met het perfecte design. Al deze merken dragen een lange geschiedenis met hun mee en zijn gestimuleerd geweest door technologische innovatie doorheen de jaren. Daardoor zijn deze wapens volledig op punt gesteld, iets wat u snel zal ondervinden tijdens het sportschieten.

Andere diensten

LUXARM kan u uiteraard ook helpen met de aankoop van munitie, kledij en andere toebehoren. Ook voor paintball, soft air en boogsport hebben wij heel wat materiaal in stock. Ten slotte bieden wij verschillende soorten alarm- en luchtdrukpistolen aan.

Wapens moeten altijd veilig zijn en daarom bieden wij enkel modellen aan van de hoogste kwaliteit. Een goed wapen is dus duur in aankoop. Bespaart u toch liever een klein beetje op uw hobby? Bekijk dan zeker eens onze occasies!

Wij hebben altijd een grote stock, kom dus zeker eens langs om deze te bekijken!

Back to Top