Jachtwapens zijn onze stiel en dat merkt u

LUXARM - Brasschaat - JachtDe jacht is een populaire hobby die serieus genomen moet worden. Hierbij gaat veiligheid altijd voorop en is het aangeraden om uw jachtwapen in Brasschaat te kopen bij een erkende wapenhandelaar zoals LUXARM.

Een ruim assortiment van verschillende merken

Wij verkopen enkel mits voorlegging van een geldige vergunning. Wij zijn hoofdverdeler van Browning-wapens en hebben hierdoor doorlopend een ruime keuze op voorraad. U kan kiezen uit zowel hagel- als kogelwapens van merken zoals: Winchester, Pierre, Artisan, Zabala, Steyr, Mannlicher, … Daarbovenop hebben wij altijd aanbiedingen op vlak van occasies. Al onze producten zijn alléén verkrijgbaar in de zaak.

Overige diensten

Bekijk zeker ook eens ons assortimenten aan sport-, luchtdruk- en alarmartikelen. Wij verkopen ook bijhorende munitie, kledij en andere toebehoren. LUXARM hecht belang aan kwaliteit en niet enkel bij onze jachtwapens. Ook op vlak van paintball, soft air en boogschieten, vindt u bij ons de beste merken, aanbiedingen en toebehoren. Ten slotte kunnen wij u altijd helpen met het onderhoud, tunen, op maat zetten en herstellen van uw wapen.

Contact opnemen

Hebt u bijkomende vragen?  Aarzel dan niet en geef een belletje. Ons team van experts weet gegarandeerd het antwoord! Of kom meteen langs bij ons in Brasschaat.

Back to Top